Suomen Himalajan-tutkimuksen seura ry

Etusivu » Toimintamme / Our activities » Runoja ja tarinoita Lauttasaaressa 20.8.2021

Runoja ja tarinoita Lauttasaaressa 20.8.2021

Runoja ja tarinoita Lauttasaaressa: Suomen Himalajan-tutkimuksen seuran kesäretki

Suomen Himalajan-tutkimuksen seura ry järjestää kesäretken Helsingin Lauttasaareen perjantaina 20.8.2021. Retken teemana on ”Runoja ja tarinoita Lauttasaaressa”. FT Riika Virtanen esittelee ja lukee suomentamiaan tiibetiläisen kirjailijan Kelsang Lhamon runoja ja muutamia omia runojaan. FT Erika Sandman jakaa matkakokemuksiaan Himalajalta Amdon alueelta. Lisäksi ohjelmassa on mahdollisesti muitakin seuran jäsenten esityksiä.

Retken ajankohta on 20.8.2021 klo 11-16. Olemme retkellä pääosin ulkona, mutta sateen sattuessa saatamme siirtyä sisätiloihin. Kokoonnumme klo 11 Lauttasaaren metroaseman pääsisäänkäynnin edessä, josta jatkamme kävellen kohti Kasinonrantaa. Pääsisäänkäynti sijaitsee ostoskeskus Lauttiksen yhteydessä, Kauppaneuvoksentie 16:n ja Otavantie 9:n risteyksessä.

Tarvitset mukaan retkelle säähän sopivat vaatteet ja kengät sekä jotakin syötävää ja juotavaa itsellesi. Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme järjestä retkellä yhteistä ruokailua.

Mukaan retkelle mahtuu yhteensä 10 osallistujaa. Jos olet tulossa mukaan, ilmoittauduthan torstaihin 19.8. mennessä osoitteeseen himalajan_tutkimus@yahoo.com Lämpimästi tervetuloa mukaan Suomen-Himalajan-tutkimuksen seuran kesäretkelle!

Suomen Himalajan-tutkimuksen seura ry.

%d bloggaajaa tykkää tästä: